Skip to the main content

Seizoenseinde – resultaten voor paren & butler kampioenschap 

Resultaten

Dinsdag 25 juni was alweer de laatste avond van de parencompetitie van dit seizoen. In totaal hebben we 15 avonden parencompetitie gespeeld. Hoewel er geen promotie of degradatie is, is er wel een uitslag van het clubkampioenschap op basis van de beste ranking zoals die door de NBB berekend wordt. Voorwaarde is dat je tenminste 8 van de 15 avonden als paar gespeeld hebt. Het clubkampioneschap is ook op de website te vinden onder Uitslagen & Klassementen NBB-Clubranking zoals je hieronder kunt zien:
Hierboven zien jullie de top-10 maar uiteraard zijn alle scores op de website terug te vinden.
Minstens zo interessant is natuurlijk wie dit seizoen beter heeft gespeeld dan vorig seizoen. Daarom hebben we een top 10 gemaakt van iedereen die zowel vorig seizoen als dit seizoen voldoende wedstrijden voor het kampioenschap gespeeld heeft. Zo is te zien wie zich verbeterd heeft. We hebben op die manier een top 10 van paren die zich verbeterd hebben kunnen uitrekenen. Daarbij maakt het niet uit of je in de A,B, of C lijn hebt gespeeld.
Tenslotte een speciale vermelding voor Hans de Rooij & Rob Rijnders die de trouwste parenspelers van de club zijn. Zij hebben als enige alle 15 avonden van de parencompetitie gespeeld dit seizoen!
Op 30 april was de laatste avond van de butlercompetitie. De stand van het clubkampioenschap is toen ook gedeeld. Hier ook de top 10 met kampionen Kees & Niels van Beem nog een keer:
Ook hier zijn de grootste stijgers met vorig seizoen berekend. Hieronder volgt de top 10 stijgers voor de butlercompetitie:
Hier valt natuurlijk op dat kampioenen Kees & Niels van Beem niet op het stijgersoverzicht staan. Dit komt omdat zij in 2022-2023 maar één keer gespeeld hebben en dus geen score voor het kampioenschap hadden.
Dank voor jullie deelname en veel succes in de zomercompetitie en het volgende seizoen.
Namens de TC,
Aad Ramondt
Andere artikelen
Ledenmutaties afgelopen kwartaal

Ledenmutaties afgelopen kwartaal

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

01/07/2024 - Ledenadministratie
Ons lid Leo Liebregt is overleden

Ons lid Leo Liebregt is overleden

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

29/06/2024 - Ad de Vries
Einddrive 2023-2024

Einddrive 2023-2024

Op 2 juli hebben we onze laatste reguliere speelavond van het seizoen 2023-2024. Dit keer geen...

27/06/2024 - Ad de Vries